«Προσοχή! Βρέχει… Φόβο» – Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 (Βαρνάβας)

Το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα επέστρεψε με την παράσταση «Προσοχή! Βρέχει… Φόβο» βασισμένη στο βιβλίο “Το Παιχνίδι της Σφαγής”  του Ευγένιου Ιονέσκο από την Θεατρική Σκηνή Βαρνάβα

Η αυλαία άνοιξε ξανά και το ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ επέστρεψε -τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας για θεατές και καλλιτέχνες- με την παράσταση «Προσοχή! Βρέχει …Φόβο», βασισμένη στο βιβλίο του Ευγένιου Ιονέσκο “Το Παιχνίδι της Σφαγής” των εκδόσεων ΚΕΔΡΟΣ.

 

Η Θεατρική Σκηνή Βαρνάβα του Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα μας περιμένει την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 στις 9μμ στο Βαρνάβα (Παραλία Ντόρμπερι)

Είσοδος ελεύθερη

 

 

«Το κωμικό είναι η βαθύτερη γνώση του παραλόγου, γι’ αυτό νομίζω ότι προξενεί μεγαλύτερη απόγνωση από το τραγικό. Το κωμικό είναι τραγικό και η τραγωδία του ανθρώπου είναι μια κωμωδία».
Ευγένιος Ιονέσκο

 

Δραματουργική επεξεργασία: Έρση Βασιλικιώτη

Σκηνοθεσία: Νίκος Γκεσούλης

Μουσική: Γιάννης Ψειμάδας

Φωτισμοί: Κώστας Αγγέλου – Νο Dark

Σκηνικά-κοστούμια: Ματίνα Γεωργά

Εικαστικά-αφίσα: Δημήτρης Παπαστάμος

Παίζουν (αλφαβητικά):

Μαρίνα Αντωνίου, Ελένη Δήμου,Ηλιέτα Καπάνταη,Μαριάντζελα Κωνσταντινίδη, Γιώργος Λέπουρης, Εύη Μασιαλά, Δημήτρης Μυλωνάς, Βιβή Νικολακοπούλου, Κωνσταντίνα Νικολοπούλου, Αναστασία Ντάση, Λάμπρος Πανόπουλος, Φίλιππος Σδράλιας, Κατερίνα Σκορδή-Τσούρα, Αναστασία Τουρκαντώνη, Όλγα Φωτίου.