Η επιστολή της Σκηνής Βαρνάβα στους Δημοτικούς & Τοπικούς Συμβούλους του Δήμου Μαραθώνος

Μαραθώνας 16 Οκτωβρίου 2021

Προς: κκ Δημοτικούς & Κοινοτικούς Συμβούλους Μαραθώνα

Από την Θεατρική Σκηνή Βαρνάβα του ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ.

Τέσσερα Βραβεία κι ένας έπαινος είναι ο απολογισμός της φετινής συμμετοχής της θεατρικής σκηνής Βαρνάβα του ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ στο 1ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών θιάσων Θερμαϊκού. Η Θεατρική σκηνή Βαρνάβα επελέγη μεταξύ δεκάδων ομάδων να συμμετάσχει στο φεστιβάλ και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις παρουσιάζοντας  το έργο “Η Χειραφέτησις” του Γ.Σουρή σε σκηνοθεσία Νίκου Γκεσούλη.

Εκτός από το Φεστιβάλ στο Θερμαϊκό η θεατρική σκηνή Βαρνάβα μετά από πρόσκληση του Μικρασιατικού Συνδέσμου Ν.Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας παρουσίασε την παράσταση στο θέατρο του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος  Διασποράς, συμμετείχε με επιτυχία στο Φεστιβάλ Ρεματιάς στο Χαλάνδρι αλλά και στο καλοκαιρινό Φεστιβάλ  Μαραθώνα παρουσιάζοντας την παράσταση στο Βαρνάβα στο Μαραθώνα στο Καλέτζι και στη Νέα Μάκρη.

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου παρουσιάζει και πάλι τη Χειραφέτηση  μετά από πρόσκληση του Ελληνογεωργιανού Θεατρικού Συλλόγου “Ο Διόνυσος” στο φεστιβάλ θεάτρου που διοργανώνει ο σύλλογος με την υποστήριξη του υπουργείου Εξωτερικών της Γεωργίας στον Κινηματόγραφο Studio στην πλατεία Αμερικής.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο και πρόεδρο του ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ κ. Στέργιο Τσίρκα και όλο το δημοτικό συμβούλιο  για την εμπιστοσύνη τους  και τη στήριξή τους στην ομάδα μας και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε λαμπαδηδρόμοι του πολιτισμού του Μαραθώνα και να μεταφέρουμε το φως του πολιτισμού όπου χρειαστεί κάνοντας υπερήφανο τον Δήμο Μαραθώνα και όλους τους συμπολίτες μας.

Με εκτίμηση 

εκ μέρους της θεατρικής Σκηνής Βαρνάβα 

Όλγα Φωτίου 

Γιωργος Λέπουρης