Η Σκηνή Βαρνάβα στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου “Διόνυσος 2021”.

Η Σκηνή Βαρνάβα του Δημοτικού μας Θεάτρου, συμμετέχει με την παράσταση “Η Χειραφέτησις” αυτό το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου “Διόνυσος 2021”.

Το Φεστιβάλ διοργανώνει ο “Διόνυσος Ελληνογεωργιανός Θεατρικός Πολιτιστικός Σύλλογος” με την υποστήριξη του υπουργείου Εξωτερικών της Γεωργίας.

Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ Ελληνο – γεωργιανός Θεατρικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μ.Κ.Ο, ιδρύθηκε το 2015 ενώ από το 2016 λειτουργεί ως Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός με έδρα την Αθήνα, Πλατεία Βικτωρίας 2. Αποτελείτε από τον πρόεδρο του συλλόγου κύριο Αναστασόπουλο Δημήτριο και την καλλιτεχνική διευθύντρια κυρία Σαμκχαράτζε Ταμάρι. Μέχρι σήμερα ως σύλλογος έχουν παρουσιάσει πάνω από 20 θεατρικά έργα με την παιδική και την ομάδα ενηλίκων σε θεατρικές αίθουσες των Αθηνών και 10 συναυλίες με την ομάδα μουσικής.
Κορυφαία διάκριση του συλλόγου είναι η συμμετοχή στον διεθνή διαγωνισμό θεάτρου το 2018 που έγινε στην Γεωργία στην πόλη Σιγκνάγκι στο Φεστιβάλ Κιζίκι 2018 όπου έλαβε τιμητικές διακρίσεις και βραβεία.
Το 2021 έτος Εθνικών Εορτασμών για την συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής επανάστασης, ο σύλλογος μας διοργανώνει το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου ΔΙΟΝΥΣΟΣ 2021 με την συμμετοχή θεατρικών ομάδων και συλλόγων από την Ελλάδα και την Γεωργία καθώς και χορευτικών ομάδων των δύο χωρών.