Ολοκληρώθηκε το “2ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Θιάσων Δήμου Μαραθώνα”

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου 2021, στο αμφιθέατρο του ξενοδοχείου Golden Coast το «2ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Θιάσων Δήμου Μαραθώνα» το οποίο συνδιοργάνωσαν το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ & η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Επτά θεατρικές ομάδες (4action, Θεατρική Σκηνή Νέας Μάκρης ΔΗΘΕΜΑ, Ρωμνιός, Αξιοθέατρον, Θεατρική Σκηνή Βαρνάβα ΔΗΘΕΜΑ, Βιβλιοθήκη Διονύσου και Κεντρική Σκηνή ΔΗΘΕΜΑ) έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με τους θεατές να φεύγουν κάθε βράδυ απόλυτα ευχαριστημένοι. Η Θεατρική Ομάδα «Απόδραση» δεν κατάφερε να συμμετάσχει καθώς 2 πρωταγωνιστές της νοσηλεύτηκαν με ίωση λίγο πριν την εμφάνισή τους.

Μοναδική στιγμή του φετινού Φεστιβάλ, η βράβευση του σπουδαίου μας ηθοποιού Γιώργου Μιχαλακόπουλου για όσα έχει προσφέρει στο θέατρο και τον πολιτισμό.

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Αττικής και ειδικά τον Αντιπεριφερειάρχη Αττικής κ.Νίκο Πέππα, την οικογένεια του κ. Χρήστου Κάκαρη (Golden Coast), τον κ. Γιώργο Συριανό (Συριανός sweets), την κα Μαρίνα Σούρσου-Μυλωνά (Argentina), την κα Κυριακή Κεπέση (Casa di fiori), τον κ. Βασίλη Λουίζο (Marathon Press) και φυσικά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Ραντεβού το 2022 με το «3ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Θιάσων Δήμου Μαραθώνα».